Wczytywanie
Teraz jest 14 gru 2018, 15:23


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z łączem interentowym.
PostNapisane: 01 kwi 2013, 17:30 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 03 lut 2013, 10:50
Posty: 44
Mam problem ponieważ niedawno zwiększyłem prędkość neta z 1 GB na 5 Gb. A prędkość jest rano 3 gb a w dzień poniżej 1 gb, co mam zrobić bo ja już nie wiem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z łączem interentowym.
PostNapisane: 01 kwi 2013, 17:41 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7960
Gra w: Banowanie ;]
No to najlepiej zgłosić problem/usterkę u dostawcy internetu, my tutaj raczej nie pomożemy - przynajmniej ja ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z łączem interentowym.
PostNapisane: 02 kwi 2013, 08:56 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 03 lut 2013, 10:50
Posty: 44
Zgłaszałem ale on powiedział że u niego wszystko jest w porządku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z łączem interentowym.
PostNapisane: 02 kwi 2013, 09:10 
Wiedźma z Głuszy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04
Posty: 4288
Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
Zrób testy i wyślij dostawcy screeny z tych testów - podejrzewam jednak, że w umowie, którą z nim zawarłeś, widnieje sprytny zapis, że dostawca nie gwarantuje stałej prędkości 5GB - to standard.
Na forum nikt Ci nie pomoże, bo skoro nic w kompie nie zmieniałeś, a jedynie dostawca internetu miał zwiększyć prędkość łącza, a zrobił to tylko na papierze, to nie jest problem techniczny Twojego sprzętu czy oprogramowania - zmień dostawcę albo dręcz obecnego.

_________________
"Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z łączem interentowym.
PostNapisane: 02 kwi 2013, 10:25 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Ja to się zastanawiam, co to za prędkość jest "5gb". Na sekundę o.O? Takie coś, to nawet za granicą robiłby furorę.
Jak zwykle, żadnych danych nie ma - nawet nazwy dostawcy, czy pakietu.

Co do kruczków.. najpewniej starożytne "zapewniamy do wartości takiej, a takiej" - czyli zakres. Może być tyle ile w umowie, ale nie musi.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules