Wczytywanie
Teraz jest 14 gru 2018, 15:18


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 18:07 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2014, 16:54
Posty: 2748
Lokalizacja: Mentalnie Yokio
Gra w: Papers please, Dirt 3, World of Tanks, OSU!
Od jakiegoś czasu irytuje mnie pojawiający się zielony ekran podczas oglądania filmów na przeglądarce. Polega to na tym że film sobie leci spokojnie aż tu nagle jeb i pojawia się zielony ekran, filmik się przewija kilka-kilkanaście minut do przodu, dźwięk się tnie i jak się przewinie to dalej leci normalnie.

Wyłączenie przyśpieszenia sprzętowego w ustawieniach Adobe pomogło ale tylko trochę bo jedynie co to rzadziej się pojawia. Co najdziwniejsze dzieje mi się to najwięcej na pozornie najmniej używanych stronach jak np. animeon.pl ale za to na YouTube jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło mimo że non stop coś na nim oglądam bo mam 2 monitory.

Ktoś wie o co może chodzić?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 18:10 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 11:48
Posty: 20571
Gra w: gry
Robiłeś reinstall Adobe?

_________________
Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec
Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 18:39 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2014, 16:54
Posty: 2748
Lokalizacja: Mentalnie Yokio
Gra w: Papers please, Dirt 3, World of Tanks, OSU!
Tak ale to nic nie dało. Nadal jest tak samo

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 18:51 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 11:48
Posty: 20571
Gra w: gry
Regularnie aktualizujesz Adobe? Chodzi mi o to, czy taki zielony ekran pojawia się od początku, czy zaczął pojawiać się po jakimś czasie np. po zaktualizowaniu Adobe.

_________________
Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec
Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 19:02 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2014, 16:54
Posty: 2748
Lokalizacja: Mentalnie Yokio
Gra w: Papers please, Dirt 3, World of Tanks, OSU!
W tedy kiedy pisze mi abym zaktualizował bo nie mogę oglądać filmików to to robię. Problem pojawił się chyba w wersji 15. W końcu gdyby tak się działo od początku to już dawno dostałbym kurwicy... ;_;

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 19:43 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 11:48
Posty: 20571
Gra w: gry
Dasz radę odinstalować Adobe całkowicie i zainstalować w wersji 14.? I wtedy sprawdziłbyś czy ten problem z zielonym ekranem dalej się pojawia.

Zawsze możesz też napisać do supportu Adobe i przedstawić im ten problem.

_________________
Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec
Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 20:26 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2014, 16:54
Posty: 2748
Lokalizacja: Mentalnie Yokio
Gra w: Papers please, Dirt 3, World of Tanks, OSU!
Spróbuje ale obawiam się że może mi potem kazać go zaktualizować do najnowszej wersji bo odtwarzacze będą tego wymagać jak zawsze ;P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 20:34 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 11:48
Posty: 20571
Gra w: gry
Ale zawsze warto spróbować :D

Pisałeś do pomocy technicznej Adobe tak jak radziłem post wyżej?

_________________
Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec
Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zielony ekran
PostNapisane: 15 wrz 2014, 21:37 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2014, 16:54
Posty: 2748
Lokalizacja: Mentalnie Yokio
Gra w: Papers please, Dirt 3, World of Tanks, OSU!
Ja już tego nie ogarniam... Odinstalowałem Adobe ale jakimś cudem mogłem oglądać normalnie filmiki na necie. Szkoda tylko że problem nadal się pojawiał. Kiedy wchodzę na stronkę http://www.adobe.com/pl/ to mi wywala 5 okienek na reklamy z napisem "Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych" ...

Próbowałem ściągnąć starszą wersje ale ten cholerny instalator wie lepiej "Próbujesz zainstalować wersję programu Adobe Flash Player straszą niż najnowsza. Aby uzyskać najnowszą, najbezpieczniejszą wersję, odwiedź..." -.-

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules