Wczytywanie
Teraz jest 14 gru 2018, 15:34


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Radeon HD3650 1gb DDR3
PostNapisane: 05 kwi 2011, 14:45 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 kwi 2011, 14:36
Posty: 11
Witam, wiem że takich tematów było mnóstwo, wiem że administracja daje za nie warny i wiem też, że jesteście na nie uczuleni. Jednak moje pytanie odbiega nieco od tego, które zadają gracze na tym forum. Mianowicie: zamówiłem preorder na Wiedźmina 2 i radośnie czekałem na dzień 17 maja. Mój komputer spełnia minimalne wymagania gry tyle, że nie dopatrzyłem jednej rzeczy-karta ATI podana w wymaganiach minimalnych to radeon HD 3850. Posiadam nieco słabszego Radeona HD 3650 z 1gb Ram na pokładzie i zaczynam się martwić. Na moim sprzęcie z tą kartą grałem do tej pory w wysokich detalach w każdą grę, bez AA i w rozdzielczości 1024:768. Nawet Crysis 2 dzwigała na wysokie/średnie i grało się bardzo dobrze. Ale o Wiedźmina się boje. Czy jest szansa, że zakwalifikuje się do minimalnych wymagań? Chodzi mi głównie o to, że preorder jest zamówiony a nie chce wyrzucić pieniędzy na darmo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Radeon HD3650 1gb DDR3
PostNapisane: 05 kwi 2011, 15:06 
El Bastardo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 1357
Lokalizacja: Stalowa Wola
Gra w: Klasy
Przeniosłem gdzie lepiej pasuje.

_________________
heheszki.
Aedd Gynvael - Arcymistrz; Założyciel Miasta


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Radeon HD3650 1gb DDR3
PostNapisane: 05 kwi 2011, 18:39 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 kwi 2011, 18:32
Posty: 1
Jezeli twoj komputer dzwignal crysisa 2 i to w dodatku hi/med to nie powinienes sie martwic o wieska 2. Na minimum pograsz napewno. Wymagania sprzetowe podane przez producentow sa w wiekszosci przypadkow zawyzane a twoja karta to ta sama rodzina co wymagany radeon czyli seria 3k, ta sama rodzina ta sama seria nie zrobi to roznicy. Moja karta nie spelniala minimalnych wymagan arcanii poza tym ze reszta kompa to potwor i gralem na medium wiec spokojnie zostaw sobie pre order


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Radeon HD3650 1gb DDR3
PostNapisane: 05 kwi 2011, 23:09 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2011, 14:58
Posty: 84
Lokalizacja: Obrzerza Temerii
Gra w: Wiedźmin ]:->
Stary, nie masz co się martwić, w W2 zagrasz na bank ;)
Ja na moim dziadku (Radek 9550 ze 128 MB) zagrałem w jedyneczkę na minimalnych detalach, gdzie producenci podali minimalne wymagania co do grafy w wysokości 512 MB ;P
Nawet powiem, że mam cichą nadzieję odpalić dwójkę na moim blaszaku po małym podkręcaniu posiadanego sprzętu ;D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Radeon HD3650 1gb DDR3
PostNapisane: 06 kwi 2011, 10:09 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 kwi 2011, 14:36
Posty: 11
A jaki to sprzęt? Właściwie nie pierwszy raz spotykam się z tym, że wymagania podane przez producenta mają się nijak do działania gry na słabszej konfiguracji. Tylko, że o ile w przypadku crysisa było to podyktowane ograniczeniem etapów o tyle w przypadku wiedźmina może to być problem bo tam gra doczytuje w biegu. A mój komputer to core duo 2.1 ghz i 3 gb ramu no i ten radek o którego mam obawy


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules