Autor |
Wiadomość |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 06 sty 2013, 19:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Pamiętasz kocioł który Abigail miała w jaskini? Miał w jakiś sposób ich ukarać. Może o to chodzi?
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 06 sty 2013, 19:10 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
|
Paranormal napisał(a): Pamiętasz kocioł który Abigail miała w jaskini? Miał w jakiś sposób ich ukarać. Może o to chodzi? hmmm z tego co mi się wydaje "zapachy" z kotła miały tylko odstraszyć wieśniaków 
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 06 sty 2013, 19:29 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Abigail właśnie chyba po to przygotowały ten kocioł by odstraszyć wieśniaków albo też było to jej ostatnia rozpaczliwa próba obrony.
Przypominam sobie o maskarze na Podgrodziu, ale mówią wtedy o niej jak zabiliśmy wieśniaków. Jako, że nigdy nie pozwoliłem spalić Abigail to nie wiem jaka informacja pada później na temat Podgrodzia.
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 06 sty 2013, 19:33 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Shartan napisał(a): Abigail właśnie chyba po to przygotowały ten kocioł by odstraszyć wieśniaków albo też było to jej ostatnia rozpaczliwa próba obrony.
Przypominam sobie o maskarze na Podgrodziu, ale mówią wtedy o niej jak zabiliśmy wieśniaków. Jako, że nigdy nie pozwoliłem spalić Abigail to nie wiem jaka informacja pada później na temat Podgrodzia. O ile się nie mylę pada ta sama informacja może to Bestia zabiła wieśniaków ;>
|
|
Góra |
|
 |
Vovin
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 17:17 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: Gothic, Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Shartan napisał(a): Haren miał niezłe teksty. Podobał mi się jak powiedział, że trzeba mieć zasady. Normalnie kwintesencja hipokryzji. Nie mniej z tej całej bandy Wielebnego miał najmniejsze przewinienia. Wydanie całego komanda Wiewiórek i handel z Salamandrą, która porywała dzieci? To są najmniejsze przewinienia  ?
_________________ "Zmierzam do Samotni dołączyć do Legionu. Zjednoczone Cesarstwo będzie lepsze dla wszystkich"
|
|
Góra |
|
 |
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 17:54 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Z tymi Wiewiórkami to mogło wyjść większości na dobre ale handlu z Salamandrą bym mu nie darował. Ale sprzedał elfów więc i za to powinien zawisnąć 
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 21:26 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Odo zabił własnego brata, Mikul zgwałcił niewinną dziewczynę, Wielebny handlował dziećmi i jak później się dowiadujemy wygnał własną córkę z domu. Haren natomiast wydał na śmierć Wiewiórki z którymi nie łączyło go bliskie więzi. Chociaż to haniebny czyn, ale w porównaniu do innych wieśniaków to te przewinienia nie mają takiego ciężaru, a wiewiórki pewnie wydał by się się nie wydało, że handluje z nimi. Handel z Salamandrą to nie takie ciężkie przestępstwo z nią wiele osób wchodziło w układy.
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 21:50 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Shartan napisał(a): Odo zabił własnego brata, Mikul zgwałcił niewinną dziewczynę, Wielebny handlował dziećmi i jak później się dowiadujemy wygnał własną córkę z domu. Haren natomiast wydał na śmierć Wiewiórki z którymi nie łączyło go bliskie więzi. Chociaż to haniebny czyn, ale w porównaniu do innych wieśniaków to te przewinienia nie mają takiego ciężaru, a wiewiórki pewnie wydał by się się nie wydało, że handluje z nimi. Handel z Salamandrą to nie takie ciężkie przestępstwo z nią wiele osób wchodziło w układy. Niechętnie muszę się z tobą zgodzić.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 21:55 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 22:04 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Po pierwsze nie podoba mi się a sytuacja. Poza tym, wolę się z tobą nie zgadzać.
|
|
Góra |
|
 |