|

Autor |
Wiadomość |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 07 sty 2013, 22:22 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Większości się nie podoba. Dlatego wieśniacy giną. Par skoro tak wolisz, ale chyba i tak zgadzasz się ze mną częściej niż nie zgadzasz.
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Paranormal
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 08 sty 2013, 01:10 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up - A teraz o co dokładnie ci chodzi? Bo już nie wiem o czym piszesz.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 08 sty 2013, 17:26 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Tak ogólnie pisałem Par, ale odbiegłem trochę od tematu. Teraz kiedy straciłem zapisy z jedynki za jakiś czas znów ją przejdę i wtedy odświeżę sobie wiedzę na temat Abigail.
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Dzwonsson
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 09 sty 2013, 16:07 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
O ile dobrze pamiętam wydając Abigail pojawia się cutscenka, w której jest mowa o sławetnej neutralności Geralta, który wiadomo gdzie ma konflikt wieśniaków i postanawia się oddalić.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 09 sty 2013, 16:46 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Tak mi się przypomniało, że kiedy zabijemy wieśniaków w rozmowie z Abigail pojawiają się dwie opcje dialogowe. "Kim bym był gdybym nie uwierzył" i druga "Wybrałem mniejsze zło". Pamiętam, że za pierwszym razem wybrałem właśnie tą drugą opcją dialogową, bo uważałem co prawda, że Abigail jest niewinna, ale nie powinna dawać dziewczynie trucizny. Jednak gra to chyba odczytuje inaczej, bo Abigail wtedy mówi, że jest jej przykro, że Geralt jej nie wierzy i właśnie to mnie ostatecznie przekonało, że Abigail jest niewinna.
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Lord
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 13 sty 2013, 20:15 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 11 sty 2013, 21:40 Posty: 31 Lokalizacja: Wyzima Zamkowa
Gra w: Wiedźmin, Mount & Blade
|
Osobiście ocaliłem Abigail.........tak wybrałem mniejsze zło. Poza tym to wieśniacy byli winni pojawienia się bestii - Odo zabił brata, aby się wzbogacić, Mikul zgwałcił Ilsę, Haren także nie był święty, a oliwy do ognia dodawał Wielebny - to musiało się tak skończyć.
Lord
_________________ Dopóki Walczysz Jesteś Zwycięzcą
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 13 sty 2013, 21:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up - to Salamandry zgwałciły Ilsę, a co do Odda, to nie jest pewne jak to się stało. Pewne rzeczy wskazują, że to ona była winna.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 13 sty 2013, 21:13 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 13 sty 2013, 23:25 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up - nie wiadomo czy Mikul to zrobił. To podejrzenia.
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Abigail Napisane: 13 sty 2013, 23:42 |
|
Nałogowiec |
 |
|