|

Autor |
Wiadomość |
waber
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 18 lut 2013, 13:04 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Osobiście nigdy tego nie robiłam - próbowałam wielokrotnie zaciupać gościa mieczem, łącznie z ukryciem się w zamtuzie na chwilę - myślałam, że jak wyjdę to łowca odpuści, ale gdzie tam, zadźgał mi Geralta i tyle z tego miałam. O opcji z pylonami tylko czytałam na innych forach i nie mam zamiaru żył sobie wypruwać, żeby to sprawdzić na moim wiedźminie - wolę unikać spotkania z łowcą głów lub zapłacić mu i uśmiechnąć się po raz setny, słuchając obranej przez niego oficjalnej wersji wydarzeń 
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Vovin
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 18 lut 2013, 13:16 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: Gothic, Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Muszę spróbować tej drugiej opcji 
_________________ "Zmierzam do Samotni dołączyć do Legionu. Zjednoczone Cesarstwo będzie lepsze dla wszystkich"
|
|
Góra |
|
 |
Boromir
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 18 lut 2013, 14:27 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
@Vovin Tak to on  Wygląd się zgadza i sam mówi że jest łowcą głów a jak coś przeskrobiemy to skrzyżuje z nami miecz 
_________________ "Uwierz w siebie, możesz wszystko, odnajdź siłę, cel jest blisko, to co wczoraj niemożliwe, dziś staję się prawdziwe".
|
|
Góra |
|
 |
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 20 lut 2013, 16:42 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
|
Jeśli zabijemy rycerzy z Zakonu Płonącej Róży to łowca głów również nas odwiedzi, tak samo z najemnikami w I akcie. Na bagna wyciągnąłem go łatwym sposobem  . Nocą zabiłem strażników i popłynąłem na bagna. Gdy myślałem,że nic się nie stało Łowca mnie zaczepił i wgl. Za jego zabicie expa nie ma więc lepiej wypłacić mu te 1000 orenów i mieć spokój 
|
|
Góra |
|
 |
Vizeron
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 21 lut 2013, 14:51 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
Albo w ogóle nie zabijać strażnika  Mnie to wkurza że Geralt mistrz miecza a nie może go ubić kiedy chce.
_________________ "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy"
Aedd Gynvael-Przybysz
|
|
Góra |
|
 |
plebanx11
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 08 cze 2013, 13:02 |
|
Status Widmo |
 |
Gra w: Seria Assassins Creed,
|
Faktycznie to jest bez sensu. Mogli z niego zrobić super mocnego koksa, ale śmiertelnego. A nie wracajacego z martwych po starciu z pylonami. Myśle że chodziło o to by gracz nie przeobraził siew bandytę mordującego niewinnych NPC dla zabawy, chociaż moim zdaniem lepiej byłoby dać wszystkim strażnikom i kupcom zieloną obwódkę.
_________________ Ave Vadi Koks!
Sesje RPG - Początkujący Gawędziarz
Kanał na YouTube, Gry, Dragon Ball i Ciekawostki
|
|
Góra |
|
 |
Uva
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 08 cze 2013, 19:04 |
|
Kultysta Slaanesha |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
|
Góra |
|
 |
Wiedzmin1980
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 01 sie 2013, 14:35 |
|
Casual |
 |
|
Cytat Wielkiego Mistrza: "Geralt z Rivii, tylko on może mi przeszkodzić." Widocznie nigdy nie słyszał o łowcy głów. Ciekawe czy Salamandra miała kiedyś z nim do czynienia.
|
|
Góra |
|
 |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 05 sie 2013, 14:32 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Warto dodać, że większość porządnych obywateli Temerii będzie trzymać sztamę z łowcą. Na Podgrodziu pobiegłem do Wielkiego Łowczego Królewskiego i strażników z Mikulem. Zaczęli ze mną walczyć! No, ale Mikula i Wielkiego Łowczego można bić do połowy HP, potem się przewracają na ziemię i nie da się ich zabić. W akcie III jak zabijemy Vincenta Meisa, to żaden łowca głów się nie pojawi, o dziwo  . Po walce z Vincentem zabiłem znakiem Igni ciekawskiego gwardzistę z zza barykady... i dalej nie było łowcy. Ogólnie jestem zwolennikiem tezy, że Jean-Pierre i ów łowca to te same osoby.
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Łowca Głów Napisane: 07 sie 2013, 19:51 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Jean Pierre i łowca tą samą osobą?
Ogólnie też uważam, że to dziwne. jeśli jest tak potężny, że pokonuje bez problemu Wiedźmina i właściwie nie da się go zabić, mógłby być kimkolwiek. Mógłby zająć miejsce Wielkiego Mistrza, cokolwiek.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |