Autor |
Wiadomość |
Mooras
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 19 lut 2013, 19:43 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
No tak, chodzi o "Boss battle 4", tą, która brzmi nieco jak ze Star Wars?
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Vovin
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 20 lut 2013, 09:35 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: Gothic, Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Nie wiem czy to ten tytuł, nie mogę znaleźć na necie 
_________________ "Zmierzam do Samotni dołączyć do Legionu. Zjednoczone Cesarstwo będzie lepsze dla wszystkich"
|
|
Góra |
|
 |
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 20 lut 2013, 13:28 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
|
Mooras napisał(a): Nie zapominaj o uspokajającej muzyce z Handlowej  ooo taak i dialogi innych NPC'tów miodzio 
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 20 lut 2013, 14:21 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Wiedźmin! Trza dziewki pozamykać! (Chyba tak to leciało?)
|
|
Góra |
|
 |
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 20 lut 2013, 14:36 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
|
Między innym  albo "Czy nie jesteś aby chory?" 
|
|
Góra |
|
 |
berengarr
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 24 lut 2013, 01:00 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
W sumie to mógłbym się podpisać w całości z argumentacją użytkownika weber i na tym zakończyć, ale spróbuje jeszcze dodać coś od siebie. Dla mnie każdy akt w Wiedźminie 1 ma swój niepodważalny klimat, pewną atmosferę oraz historie i dialogi które naprawdę utkwiły mi w pamięci. Muzyka jest świetna, choć w grę obecnie nie pogrywam (cholera znam ją chyba już na pamięć) to utworów lubię sobie czasami posłuchać. Mimo wszystko gdybym musiał dokonać wyboru to głos oddałbym na akt IV Odmęty- który jest według mnie najlepszym aktem jaki udało się RED-om wykreować w dwóch dotychczasowych częściach, a scena z ofiarowaniem miecza jest tego najlepszym dowodem. http://www.youtube.com/watch?v=eSs41zZtxwU
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 24 lut 2013, 10:27 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ta scena to chyba najpiękniejszy moment obu gier 
|
|
Góra |
|
 |
hosza
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 24 lut 2013, 11:59 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 31 paź 2012, 19:52 Posty: 1984 Lokalizacja: Somewhere Beyond The Sea
|
IV najlepszy. Słowiańskie klimaty, Jaskier cytujący Kazika i to otoczenie. Cytuj: Mimo wszystko gdybym musiał dokonać wyboru to głos oddałbym na akt IV Odmęty- który jest według mnie najlepszym aktem jaki udało się RED-om wykreować w dwóch dotychczasowych częściach, a scena z ofiarowaniem miecza jest tego najlepszym dowodem. http://www.youtube.com/watch?v=eSs41zZtxwUta scena jest świetna. Bardzo kojarzyła mi się z opowiadaniem 'Trochę poświęcenia'. Ogółem ten akt znacznie odbiega od klimatu Wiedźmina. Podoba mi się ten zabieg, bo pozwala on troszkę odpocząć od mrocznego klimatu.

|
|
Góra |
|
 |
Vovin
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 24 lut 2013, 12:05 |
|
Nałogowiec |
 |
Gra w: Gothic, Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Głos Pani Jeziora powala, dobrany jest wręcz cudownie 
_________________ "Zmierzam do Samotni dołączyć do Legionu. Zjednoczone Cesarstwo będzie lepsze dla wszystkich"
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Ulubiony akt w Wiedźminie. Napisane: 24 lut 2013, 12:19 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Uznacie mnie za wariata, ale mi, nie wiedzieć czemu, kojarzy się ona ze starymi bajkami Disneya 
|
|
Góra |
|
 |