Autor |
Wiadomość |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 30 wrz 2013, 16:03 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Mihtein I
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 30 wrz 2013, 16:08 |
|
Stand User |
 |
Dołączył(a): 08 kwi 2013, 16:53 Posty: 4482 Lokalizacja: Sprawdź w szafie
Gra w: wojny psychologiczne
|
ODnoszę się do twojego postu. Mają w sobie tyle samo sensu  Ogólnie stwierdzam, że twoje dywagacje na jakiekolwiek tematy są beznadziejne, nie poparte żadnymi dowodami i do tego są całkowicie zbędne. Większość teorii twojego umysłu została obalona, ale nie, ty nadal wynajdujesz jakieś porąbane teorie spiskowe. Przypominasz mi tym kogoś - Antoniego M., pseudo Maciar. Tyle ode mnie, za offtop mea culpa, mea culpa mea maxima culpa 
_________________ Remember to just have 1 waifu. Getting more waifu will destroy your laifu

|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 30 wrz 2013, 19:08 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Proszę o pisanie na temat i zaniechanie personalnych wycieczek.
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 04 paź 2013, 06:03 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Poza tym uwielbiam panujący w karczmie odmętowej wesoły nastrój i pogodę ducha mieszkańców oraz ich interesujące dowcipkowania i opowiadania i różne interakcje (np. Julian, Jaskier, dwóch karczmarzy, kelnerka, itp.).
|
|
Góra |
|
 |
Kałach
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 30 paź 2013, 18:08 |
|
Casual |
 |
 |
|
Moją ulubioną karczmą jest Miś Kudłacz. Spędziłem w tej karczmie dużo czasu i zyskałem najwięcej orenów, dlatego najlepiej mi się ją wspomina.
|
|
Góra |
|
 |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 14 lis 2013, 14:15 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Karczma Miś Kudłacz jest najbardziej klimatyczna, ale dopiero w przygodzie "Wiedźminkołaj" - uginające się pod nawałem jedzenia stoły pełne biesiadników różnego charakteru i pochodzenia - miodzio! Dorównuje jej trochę Nowy Narakort z "Wesela"...
|
|
Góra |
|
 |
Mathiasso
|
Tytuł: Re: Najbardziej klimatyczna karczma. Napisane: 11 sty 2015, 11:36 |
|
Casual |
 |
Dołączył(a): 11 sty 2015, 00:34 Posty: 13 Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: Wiedźmin 3
|
Mnie najbardziej podobał się ,,Miś Kudłacz", gdzie spośród wszystkich karczm przesiedziałem najdłużej, niby taka marna speluna, a dużo osób tam można spotkać i niejedno zadanie wykonać  . Drugą moją ulubioną była karczma na Podgrodziu ze względu na ten swoisty klimat.
|
|
Góra |
|
 |