|

Autor |
Wiadomość |
CliffordAbc1414
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 11 gru 2013, 15:08 |
|
Casual |
 |
|
Rzecz jasna najtrudniejszy był dla mnie wybór strony.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
skald
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 29 sty 2014, 21:05 |
|
Casual |
 |
 |
|
Wybór strony, oczywiście.
|
|
Góra |
|
 |
Kanzaki78
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 07 lut 2014, 18:59 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Mass Effect, Shogun 2:Total War, Dragon Age, Witcher
|
Szczerze, to grałem 3 razy w Wiedźmina i za każdym razem wybrałem inną stronę, ale najlepiej mi się grało po stronie ludzi( w końcu po to są wiedźmini)
_________________ "Na wojnie - zwycięstwo, w pokoju - czuwanie, w śmierci - ofiara"
Motto Szarej Straży
"Ten świat nie potrzebuję bohaterów, potrzebny jest zawodowiec" Wiedźmin 3:Dziki Gon
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 07 lut 2014, 21:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Kanzaki78 napisał(a): Szczerze, to grałem 3 razy w Wiedźmina i za każdym razem wybrałem inną stronę, ale najlepiej mi się grało po stronie ludzi( w końcu po to są wiedźmini) No nie wydaje mi się, żeby po to byli. Są by bronić przed potworami, nie elfami i krasnoludami. Wiedźmini powinni być neutralni i bronić też nieludzi.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 08 lut 2014, 12:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Właśnie. Obowiązkiem Wiedźmina jest obrona nie tylko "ludzi", ale też innych humanoidów. Zwrot "Wiedźmini bronią ludzi" to takie uogólnienie, bo po co robić tekst "Wiedźmini bronią ludzi, elfów, krasnoludów, driady i niziołki"? Co prawda Scoia' tael można często uznać za potwory, ze względu na ich czyny...ale to samo tyczy się zakonu i zwyczajnych ludzi, jak np. mieszkańcy podgrodzia.
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 08 lut 2014, 16:29 |
|
Nałogowiec |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 08 lut 2014, 18:48 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Ale wątpię, by wiedźmina obchodziło to, czy płaci mu człowiek, elf, czy krasnolud. Ważne, że mu płacą.
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 08 lut 2014, 18:59 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ale zabija potwory tak czy inaczej.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 09 lut 2014, 11:41 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Dlatego nie widzę, dlaczego miałby wybrać stronę zakonu.
|
|
Góra |
|
 |
Kanzaki78
|
Tytuł: Re: Najtrudniejsza decyzja Napisane: 10 lut 2014, 17:12 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Mass Effect, Shogun 2:Total War, Dragon Age, Witcher
|
Szczerze, z elfami trudni mi się jakoś dogadać, krasnoludy za to lubię, mimo to wybrałem ludzi żeby sprawdzić ich ścieżkę i grało mi się bardzo dobrze, lepiej niż gdy byłem po stronie nieludzi - dodatkowym bonusem była broń elfów. Ale macie trochę racji granie neutralnym jest interesujące na wiele sposobów
_________________ "Na wojnie - zwycięstwo, w pokoju - czuwanie, w śmierci - ofiara"
Motto Szarej Straży
"Ten świat nie potrzebuję bohaterów, potrzebny jest zawodowiec" Wiedźmin 3:Dziki Gon
|
|
Góra |
|
 |