Autor |
Wiadomość |
Dog0Lord
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 20 lip 2011, 09:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Różne
|
waber napisał(a): Scoia'tael - uwielbiam buntowników Choć Yeavinn'owi chętnie przylałabym parę razy albo przynajmniej założyła mu knebel... W Wiedźminie wybór strony głównie opiera się na wyborze kumpla... jeżeli nie lubisz Yeavinna, to jak możesz lubić jego stronę ? Ścieżkę zakonu toleruję głównie dzięki Zygfrydowi. Jakby dali jakiegoś sukinsyna pokroju de Wetta to wolałbym neutralność.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Haze
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 20 lip 2011, 11:50 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
|
Dog0Lord napisał(a): waber napisał(a): Jakby dali jakiegoś sukinsyna pokroju de Wetta. W końcu to nilfgaardczyk 
|
|
Góra |
|
 |
CyGaN7@7
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 20 lip 2011, 12:40 |
|
Casual |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lip 2011, 12:29 Posty: 15 Lokalizacja: Miejstowość leżąca na trasie numer 190:P
Gra w: Wiedźmin 1/2 i Resident Evil 4/5
|
Ja wspieram Zakon ponieważ w V akcie w zadaniu "Zbroja" dostajemy zbroje i od nich dostaniemy najlepszą:P 
|
Góra |
|
 |
Dog0Lord
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 20 lip 2011, 12:56 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
CyGaN7@7 napisał(a): Ja wspieram Zakon ponieważ w V akcie w zadaniu "Zbroja" dostajemy zbroje i od nich dostaniemy najlepszą:P  Aha, to bardzo pragmatycznie podchodzisz do rzeczy  No to ja mogę powiedzieć, że najbardziej lubię stronę neutralną bo jest jatka największa 
|
|
Góra |
|
 |
CyGaN7@7
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 20 lip 2011, 13:13 |
|
Casual |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lip 2011, 12:29 Posty: 15 Lokalizacja: Miejstowość leżąca na trasie numer 190:P
Gra w: Wiedźmin 1/2 i Resident Evil 4/5
|
Dog0Lord napisał(a): CyGaN7@7 napisał(a): Ja wspieram Zakon ponieważ w V akcie w zadaniu "Zbroja" dostajemy zbroje i od nich dostaniemy najlepszą:P  Aha, to bardzo pragmatycznie podchodzisz do rzeczy  No to ja mogę powiedzieć, że najbardziej lubię stronę neutralną bo jest jatka największa  Możesz tak powiedzieć. Każdy ma inne podejście do gry... 
|
Góra |
|
 |
szymon123285
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 26 lip 2011, 13:54 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin 1 i 2, Skyrim,Diablo III
|
Oczywiście że Scoiatel. Nie będe rasistą 
_________________ ,,Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze." — Andrzej Sapkowski Czas pogardy
|
|
Góra |
|
 |
Dog0Lord
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 26 lip 2011, 14:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
szymon123285 napisał(a): Oczywiście że Scoiatel. Nie będe rasistą  Scoia'tael to w większości też rasiści...
|
|
Góra |
|
 |
Drick
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 26 lip 2011, 20:07 |
|
Aedd Gynvael |
 |
Dołączył(a): 11 paź 2010, 14:28 Posty: 3038 Lokalizacja: Stavanger
Gra w: WoW, Trylogia Mass Effect, DA:Początek, Przebudzenie, DA II, Wiedźmin 1 i 2, Fable II.
|
Zawsze wspieram zakon- Jakos bardziej polubiłem Zygfryda, niż Yeavvina. Pewnie w większosci to zadecydowało o moim wyborze. Po za tym, nawet gdy czytałem książek i pojawiali się w niej Scoia'tael, jakos powolniej szło mi czytanie. Sprawa o którą walczą Wiewiórki, od samego początku była przegrana.
_________________ last.fm
 Fire and Blood!
|
|
Góra |
|
 |
Sarteg
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 29 lip 2011, 19:47 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Mass effect I i II
|
Ja osobiście lubię krasnoludy, elfów nie za bardzo, a wiewiórki według mnie stali się już terorystami i wichrzycielami. zakon też nie jest lepszy. a przyglądać się obojętnie rzezi nie wolno. osobiście byłem neutralny
|
|
Góra |
|
 |
ShakalakaxD
|
Tytuł: Re: Strona konfliktu Napisane: 30 lip 2011, 21:48 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 22 lip 2011, 11:44 Posty: 1242 Lokalizacja: Legnica
Gra w: Wiedźmin 3
|
Daimonion napisał(a): No bez jaj... Dlaczego mnie w neutralnej ścieżce nie udało się go oszczędzić? Próbowałem, a ten gad rzucił się na mnie z mieczem! Trzeba będzie przejść jeszcze raz, dokładnie sprawdzić... Dzięki za info, bo w sumie to szkoda mi go było. Podejrzewam, że wtedy w dwójce pojawi się w LocMuinne? Patrzcie, jak to człowiek uczy się przez całe życie  Który moment w grze masz na myśli z tym rzuceniem się na cb Yeavinna? Akt 5?
Góra |
|
 |