Autor |
Wiadomość |
Giselher
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 06 paź 2010, 20:45 |
|
El Bastardo |
 |
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 1357 Lokalizacja: Stalowa Wola
Gra w: Klasy
|
Cytuj: . Czas i miejsce akcji nie jest ustalone, jednak pamiętajmy żeby trzymać się blisko czasu z wydarzeń z sagi o Wiedźminie - nie chciałbym czytając prace słyszeć historię jaskiniowca albo robota. Głownie o to mi chodzi. Nie chcę, żeby akcja działa się jak wiedźmini mają miecze świetlne i lasery w oczach albo pałki i szmatki po tygrysach zamiast zbroi  jeśli 'rozwój technologiczny' w czasie w ktorym chcesz zrobić akcję - nie krępuj się.
_________________ heheszki. Aedd Gynvael - Arcymistrz; Założyciel Miasta
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Chireadan
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 06 paź 2010, 20:48 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
No ale wolałem się upewnić, bo przez te lata i tak się trochę pozmieniało 
_________________ "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free."
|
|
Góra |
|
 |
Kaseven
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 25 paź 2010, 06:03 |
|
Casual |
 |
 |
Dołączył(a): 24 paź 2010, 14:22 Posty: 13 Lokalizacja: Kraków/Starachowice
Gra w: Thief
|
Na początku limit znaków trochę mnie przeraził (tylko 5k znaków?! może o słowa im chodziło?), ale to dobry pomysł. Napisać coś sensowego, krótkiego i zamkniętego w logiczną całość jest trudniej niż rozwlekłe opowiadanie, do którego siada się i pisze, pisze ile wlezie. Dziś postaram się podesłać moją pracę. Czy jest przewidywane jakieś drugie i trzecie miejsce w konkursie, czy też the winner takes it all? 
|
|
Góra |
|
 |
Chireadan
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 25 paź 2010, 07:24 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
Ja niestety mam tylko pół opowiadania  Może następnym razem... 
_________________ "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free."
|
|
Góra |
|
 |
Kaseven
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 25 paź 2010, 10:02 |
|
Casual |
 |
 |
Dołączył(a): 24 paź 2010, 14:22 Posty: 13 Lokalizacja: Kraków/Starachowice
Gra w: Thief
|
Chireadan napisał(a): Ja niestety mam tylko pół opowiadania  Może następnym razem...  Hej, nie poddawaj się, masz jeszcze cały dzień przed sobą, a na dźwięk przelatującego deadline'a człowiek zawsze dostaje największego zastrzyku weny 
|
|
Góra |
|
 |
Chireadan
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 25 paź 2010, 16:05 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
No tak  ale dopiero teraz wróciłem do domu, zmęczony na dodatek 
|
|
Góra |
|
 |
Giselher
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 25 paź 2010, 16:26 |
|
El Bastardo |
 |
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 1357 Lokalizacja: Stalowa Wola
Gra w: Klasy
|
Każdy ma szansę  Prace z lekkim poślizgiem też przyjmę  . Cytuj: Czy jest przewidywane jakieś drugie i trzecie miejsce w konkursie, czy też the winner takes it all?  Nie, ale kolejny konkurs w drodze ;P
_________________ heheszki. Aedd Gynvael - Arcymistrz; Założyciel Miasta
|
|
Góra |
|
 |
Apricot
|
Tytuł: Re: Konkurs Literacki Napisane: 29 paź 2010, 21:02 |
|
|
Z niecierpliwością czekam. Na ten konkurs nie dałem rady wysłać pracy - nie zdążyłem. Daty mi się pochrzaniły, weny brakowało i tak jakoś...ale cóż. Żyć, nie umierać.
|
|
Góra |
|
 |