|

Autor |
Wiadomość |
JaskierPL
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 17 paź 2011, 13:23 |
|
Aedd Gynvael |
 |
Dołączył(a): 17 maja 2011, 20:30 Posty: 2089 Lokalizacja: Białystok
Gra w: Gry
|
Według mnie najbardziej zacną i epicką postacią jest Jaskier. Jego zajebista spontaniczność, poczucie humoru, oraz teksty powinny przejść do historii. Jest na pewno zapisany do księgi postaci przeze mnie lubianych i na pewno najbardziej pozytywnych z sagi. @UP No niestety będziesz znany jako Jaskier Drugi, bo Pierwszym jestem ja, kapelutek i lutnię( gitarę) posiadam, i ballady układam. Bywajcie !
_________________ Aedd Gynvael - Burmistrz "Ten Kreatywny""Podwójny Mistrz Gladiatorów Aedd Gynvael" "Kłamstwa to piękne historie, które są niszczone przez kogoś, kto mówi prawdę" ~ Neil Patrick Hariss Youtube
|
|
Góra |
|
 |
|
|
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 18 paź 2011, 20:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Serie:Dragon Age,Wiedźmin,Mass Effect,Gothic,Mount and Blade Warband
|
Dobrze gada ! Niech ktos sie kopsnie po beczke gorzałki dla naszego barda, coby mu w gardle nie zaschło ! 
_________________ Aedd Gynvael: Łotrzyk " Mieć orena,i nie mieć orena...to aż dwa oreny...." Geralt z Rivii
|
|
Góra |
|
 |
Chireadan
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 19 paź 2011, 13:10 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
Zbyt podobny do elfów! Chłopy! Na widły dziada!
_________________ "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free."
|
|
Góra |
|
 |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 19 paź 2011, 13:56 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
I tak wam Jaskier zwieje ! Przezył już Pół Wieku Poezji, przezyje jeszcze kolejne  ...
_________________ Aedd Gynvael: Łotrzyk " Mieć orena,i nie mieć orena...to aż dwa oreny...." Geralt z Rivii
|
|
Góra |
|
 |
Arias
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 20 paź 2011, 19:44 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ej a z innej beczki. Chodzi mi o Vaskę. Czy ona była "tą kobietą" co Alzur stracił dla niej głowę? Jak myślicie? 
_________________ " - Do you want to be a Queen? - No. I want to be the Queen." ~ Margaery Tyrell, Game of Thrones
stay ugly
Aedd Gynvael - Sekretarz Miasta
|
|
Góra |
|
 |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 20 paź 2011, 20:37 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alzur mieszkał tam raczej dawno temu, a Vaska aż taka stara nie jest, choc kto wie....
|
|
Góra |
|
 |
Arias
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 21 paź 2011, 20:36 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
A no tak xD
_________________ " - Do you want to be a Queen? - No. I want to be the Queen." ~ Margaery Tyrell, Game of Thrones
stay ugly
|
|
Góra |
|
 |
ShakalakaxD
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 23 paź 2011, 01:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 22 lip 2011, 11:44 Posty: 1242 Lokalizacja: Legnica
Gra w: Wiedźmin 3
|
Vaska wypowiada się w sposób: "Bo to zła kobieta była" Vaska nie wydaje się być zła, może te zmarszczki dodają jej srogości, ale wydaje mi się, że to nie ona...choć jak pawelrzadzi napisał - kto wie...
Góra |
|
 |
Arias
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 23 paź 2011, 08:51 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ja nabrałem podejrzeń jak Geralt się zapytał: Kim była ta kobieta. Vaska: "To nie ważne"
stay ugly
|
|
Góra |
|
 |
pawełrzadzi
|
Tytuł: Re: Ulubiona postać. Napisane: 23 paź 2011, 17:26 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Własnie to uwielbiam w uniwersum Wiedzmina. Żadna postac nie jest jednoznaczna, kazda skrywa jakies tajemnice, których wyjawienie może byc czasem bardzo szokujące.......
|
|
Góra |
|
 |