Jeśli zrobiliście filmy/filmiki/plakaty/szkice/rysunki bądź inne ,,dzieła'' poświęcone Wieśkowi to zaprezentujcie je w tym temacie .Umieszczajcie tylko swoje ! projekty .
Format Postu ================= Nazwa Projektu : Autor : Krótki opis : Link : ( jeśli zdjęcie jest duże podajcie tylko link do strony na której je umieściliście ) ================
Ja zacznę
Nazwa Projektu : The Witcher - Fan Art by Tocha Autor : TochA Krótki Opis : Można by powiedzieć, że film ten opowiada o "wspomnieniach" Geralta wiszącego w celi Link:
_________________ ''Być neutralnym to nie znaczy być obojętnym i nieczułym. Nie trzeba zabijać w sobie uczuć. Wystarczy zabić w sobie nienawiść''
Nazwa Projektu : The Witcher 2 - Fan Trailer Autor : BorsuK Krótki Opis : Filmik zrobiony z myślą o konkursie teledyskowym Pozlepiałem kilka wersji audio/video żeby jakoś w miarę się to prezentowało.
Nazwa projektu: The Witcher - Music Soldier Side Autor: KolecEchinopsa (na youtube milioner55) Krótki Opis: Także robiłem ten teledysk na potrzeby konkursu jednak wtedy nie zdążyłem wrzucić go na youtube. Pracowałem nad nim bardzo długo, szczególnie nad tym by wszystko było w rytmie i pasowało tekstem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości