|

Autor |
Wiadomość |
Arias
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 15 sty 2012, 00:48 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ja tam go zabiłem. No dobra był obrażony na wiedźminów ale bez przesady! Żeby od razu wypaplać obcym bandytom gdzie jest ukryta wiedźmińska twierdza!? Sorry ale przegioł pałe!
_________________ " - Do you want to be a Queen? - No. I want to be the Queen." ~ Margaery Tyrell, Game of Thrones
stay ugly
Aedd Gynvael - Sekretarz Miasta
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Cholleirre
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 28 sty 2012, 17:46 |
|
Casual |
 |
 |
|
Dla mnie sukinpalikot jakich mało. Bez ściemniania, to, że przeszedł wiedźmińską próbę oznacza, że musiał być twardy. Dlatego jako postać wydaje mi się nierealistyczny, zachowuje się jak obrażona panna. A co jak co, ale umożliwienie typkom spod ciemnej gwiazdy (heh, byli w AG?  ) położenia łap na wiedźmińskich tajemnicach to totalna przesada, zresztą opłakana w skutkach. Teraz właściwie się zastanawiam, czemu w ramach moich decyzji pozostał żywy. Musiało być późno.  Albo przeważyła sprawa, że i tak wiedźminów jest mało na świecie.
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 31 sty 2012, 19:03 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Moim zdaniem Wiedźminów jest zbyt mało by go zabijać i choć go nie usprawiedliwiam, to jednak niech żyjąc ponosi konsekwencje, nie zamierzałam dokonywać samosądu.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Narkoman
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 06 maja 2012, 12:08 |
|
Casual |
 |
 |
|
Berengar to bardzo tragiczna postać, stracił możliwość życia jak normalny człowiek i nie umiał się z tym pogodzić... Osobiście nigdy go nie zabijałem, nie byłby w stanie mi zaszkodzić, a życie było dla niego większą karą niż śmierć.
_________________ Mój kanał na YouTube
|
|
Góra |
|
 |
Dzwonsson
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 06 maja 2012, 20:05 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
Berengara nigdy nie zabijałem, podobnie jak nigdy nie wydawałem Abigail motłochowi, po prostu się nie godzi panie dzieju. 
|
|
Góra |
|
 |
Drick
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 06 maja 2012, 20:25 |
|
Aedd Gynvael |
 |
Dołączył(a): 11 paź 2010, 14:28 Posty: 3038 Lokalizacja: Stavanger
Gra w: WoW, Trylogia Mass Effect, DA:Początek, Przebudzenie, DA II, Wiedźmin 1 i 2, Fable II.
|
Ja także cnego Berengara nigdy nie zabiłem w sumie. Jak dla mnie, to nie jego wina że tak postrzega świat i nie rozróżnia tych "złych" od tych "dobrych". Podejrzewam że na jego miejscu postąpił bym za każdym razem tak samo. Wiedźmini zabrali mu marzenia o normalnym życiu... Co prawda, powinien się po jakimś czasie już dostosować do tego kim jest, ale może po prostu nie było mu to dane. Denerwujący jest z deka ten jego tekst przed konfrontacją, bądź nie konfrontacją, ale zawsze patrzę racjonalnie i na swój sposób. Dla mnie, Berengar jest warty tego, by go oszczędzić.
_________________ last.fm
 Fire and Blood!
|
|
Góra |
|
 |
Vernon Roche
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 17 cze 2012, 18:51 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin 2, Transformers, Transformers Zemsta Upadłych, Transformers Wojna o Cybertron, AC
|
Niezły był z niego drań, ale oszczędziłem go. Nie zamierzałem dokonywać samosądu. Poza tym w liście pisał że, żałował tego co zrobił. Może odezwał się we mnie jakiś wiedźmiński honor? Sam już nie wiem dlaczego go nie zabiłem. Ale sama postać jest ciekawa,człowiek,któremu wiedźmini odebrali wszystko... 
_________________ "Bez klucza nie otworzymy , tego , czego nie mamy i co otwiera , więc po co myśleć co otwiera i czego nie mamy , nie znalazłszy wpierw klucz który to otwiera?". Kapitan Jack Sparrow.
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 07 paź 2012, 01:00 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
JaskierZoltanPL
|
Tytuł: Berengar Napisane: 06 sty 2013, 19:49 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
|
Co zrobiliście z Berengarem w IV akcie?? a) zabiliście go?? jeśli tak to dlaczego b) oszczędziliście?? jeśli tak to dlaczego
Ja osobiście zazwyczaj go oszczędzałem nie interesował mnie jego Medalion,kasa czy inne bajery. Berengar przeprosił nas za to co zrobił i nie miałem serca go zabić ;P Oszczedzając go zadośćuczynił zdradę tym, że pomógł mi w walce z Azarem
|
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Berengar Napisane: 06 sty 2013, 19:58 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Jaskier taki temat już jest.
Zatem krótko. Oszczędziłem go, bo było mi go żal, ale miałem pewne wątpliwości czy zrobiłem dobrze. Następnie pojawił się w akcie V i pomógł mi w walce z Javedem. Czasem ginął, a czasem przeżywał tą walkę. Zagadując go później mówi to samo co chwilę wcześniej. Chyba CD - Projekt nie wzięło pod uwagę tego, że może przeżyć walkę z Azarem.
Posty przeniesiono do istniejącego już tematu. waber
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |