|

Autor |
Wiadomość |
Lazan74
|
Tytuł: Wiedźmin - Wesele. Napisane: 15 sie 2012, 22:49 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2012, 07:50 Posty: 50 Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: Skyrim
|
Witam mam problem z dodatkową przygodą do Wiedźmina Wesele. Mianowicie po rozmowie z utopcem który ukradł pierścionki mam mu dostarczyć rybę no to idę na ten temat pogadać z Jaskrem żeby mnie do tego rybaka skierował z tego co wiem powinien tak zrobić ale problem jest taki że on nie chce ze mną gadać i nie mogę pociągnąć dalej tej fabuły do przodu pyta się mnie ciągle tylko w kółko to samo "Czy już znalazłeś ten swój skarb?" Czy jakoś tak nawet odpoczynek przy ogniu w kominku nic nie daje proszę o pomoc cóż wypada mi dalej czynić w tej sytuacji? z góry dzięki za odp.
_________________ Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne, jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym. [Tupac Amaru Shakur].
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Emiel Regis Rohellec
|
Tytuł: Re: Wiedźmin - Wesele. Napisane: 16 sie 2012, 10:50 |
|
Aedd Gynvael |
 |
|
Od razu idź do rybaka
_________________ Aedd Gynvael - Doradca Nie pomyl nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu.
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Wiedźmin - Wesele. Napisane: 16 sie 2012, 15:14 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
W Weselu jest tak, że trzeba odczekać dwie godziny (czasu w grze), żeby móc znowu z kimś porozmawiać na nowy temat, więc może dlatego?
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
Lazan74
|
Tytuł: Re: Wiedźmin - Wesele. Napisane: 16 sie 2012, 15:25 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 20 lut 2012, 07:50 Posty: 50 Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: Skyrim
|
Od razu do rybaka się nie da a odczekanie 2 godzin nic nie daje bo nawet jak odczekam 24h i więcej to w kółko jest to samo że nie można z nim pogadać może to jakiś bug jest albo co?
_________________ Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne, jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym. [Tupac Amaru Shakur].
|
|
Góra |
|
 |