|

Autor |
Wiadomość |
Mooras
|
Tytuł: Wyzima Klasztorna - soundtrack. Napisane: 26 wrz 2012, 19:23 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Od dłuższego czasu szukam utworu, który gra za dnia podczas zwiedzania Wyzimy Klasztornej id dalej nic, jedyne co znajduję to "Wyzima Handlowa" i "Stara Wyzima", które różnią się od Klasztornej. Czy zna ktoś nazwę tego soundtracku, który gra za dnia w Wyzimie Klasztornej? Chodzi o ten raczej przygnębiający, momentami jest w nim chór. Byłbym wdzięczny.
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Izik
|
Tytuł: Re: Wyzima Klasztorna - soundtrack. Napisane: 26 wrz 2012, 20:14 |
|
Casual |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Wyzima Klasztorna - soundtrack. Napisane: 26 wrz 2012, 20:34 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
@up Również to znalazłem wcześniej, lecz to nie to, ten utwór gra nocą  Szukałem też w plikach gry, no ale po prostu tam nie ma...
|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Wyzima Klasztorna - soundtrack. Napisane: 26 wrz 2012, 21:03 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
A Wolf's Demise? An Ominous Place? Dead City? Nie pamiętam dokładnie czy wszystkie z tych trzech utworów były wykorzystane w Dzielnicy Klasztornej - dawno nie grałam w W1, ale może to któryś z tych?  Przesłuchaj sobie po prostu płytę z soundtrackiem z gry i wtedy znajdziesz fragment, który Cię interesuje.
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Wyzima Klasztorna - soundtrack. Napisane: 26 wrz 2012, 21:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up O w mordkę, to "An Ominous Place", a dziwne, bo wcześniej jak na to trafiłem, to byłem pewien,że to nie to  Wielkie dzięki.
|
|
Góra |
|
 |