Teraz jest 19 paź 2021, 15:44


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak Orzammaru
PostNapisane: 13 lis 2013, 23:03 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 paź 2013, 15:19
Posty: 4
Gra w: Dragon Age:Początek
Witam, mam pewien problem, otóż wykonuję misje z sojusznikami, brakuje mi tylko Krasnoludów, lecz nie ma lokacji Orzammaru na mapce, i nie mam możliwości się tam tepnąć, w lewym górnym rogu mam tylko Góry Mroźnego Grzbietu, a Orzammaru nie ma w ogóle, wie ktoś o co może chodzić?

Pozdrawiam,
DrLecter


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Brak Orzammaru
PostNapisane: 13 lis 2013, 23:04 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24
Posty: 7339
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Żeby wejść do Orzammaru musisz się udać w Góry Mroźnego Grzbietu. Orzammar jest miastem pod ziemią, a wejście do niego znajdziesz właśnie w Górach.

_________________
To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec


Obrazek

Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Brak Orzammaru
PostNapisane: 14 lis 2013, 01:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 paź 2013, 15:19
Posty: 4
Gra w: Dragon Age:Początek
Ah tak, że ja na to nie wpadłem, dzięki Ci, można zamknąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules