Teraz jest 24 lip 2021, 14:01


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z kodami
PostNapisane: 28 lis 2011, 21:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 lis 2011, 20:56
Posty: 2
Próbowałem włączyć konsole do wpisywania poleceń (za pomocą różnych poradników), lecz gdy naciskam przycisk odpowiadający za wywołanie owej konsoli, zamiast wyświetlić ją ekran blokuje się. To znaczy: wszyscy przeciwnicy, menu itp. po najechaniu na nie kursorem podświetlają się, lecz po kliknięciu nie ma żadnej reakcji, tak samo z skrótami klawiszowymi. Co zrobić w takiej sytuacji?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 29 lis 2011, 10:47 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24
Posty: 7339
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Po pierwsze: konsola się nie wyświetla, więc jej nie zobaczysz. Dopiero jak coś w niej piszesz, to na górze ekranu pojawi się rząd liter i cyfr, ale to też nie zawsze. Po drugie: skopiowany autorun zostaw w folderze binship i włączaj grę poprzez niego. Inaczej konsola się nie uruchomi. Po trzecie: "-enabledeveloperconsole" lepiej wpisać, niż wkleić, bo z niewiadomych przyczy robią się "dwie spacje", a nie jedna. Po czwarte: czy zmieniałeś klawisz wywołujący konsolę? Jeśli tak, to mogłeś nie zauważyć i już wcześniej było coś do niego przypisane, więc cały problem może leżeć tutaj. Poza tym, to nie wiem, co Ci doradzić. O konsoli napisałam wszystko, co wiem. :) Może pomoże?

_________________
To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec


Obrazek

Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 29 lis 2011, 16:12 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 mar 2011, 12:53
Posty: 4202
Lokalizacja: Poznań
Gra w: DA,ME,LiS,TWD,OW,CS
Jeśli ci się "blokuje" ekran to znaczy ze konsola jest włączona i możesz wpisywać kody :)

_________________
Steam:Damix22|CD-Action|Social BioWare|Last.fm|ESL|
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z kodami
PostNapisane: 29 lis 2011, 20:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 lis 2011, 20:56
Posty: 2
Problem zażegnany, wielkie dzięki :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules