Teraz jest 27 lip 2021, 00:16


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 12 lut 2011, 18:42 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 lut 2011, 18:26
Posty: 3
Zainstalowałem "Powrót do Wysokoża" i mam go na mapie . Niestety nie mogę do niego wejść . Jeżeli ktoś wie co z tym zrobić bardzo proszę o pomoc .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 13 lut 2011, 14:47 
Cuda Thedas
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 cze 2010, 07:33
Posty: 345
Lokalizacja: Lublin
Gra w: Wiedźminy, AC, DA
Nie możesz sie dostać do lokacji czy już w lokacji masz problem?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 15 lut 2011, 22:26 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 lut 2011, 18:26
Posty: 3
Nie mogę wejść . Zostawiałem na wczytywaniu kilka razy po ponad pół godziny i też nic . Próbowałem z różnych lokacji i też lipa .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 23 lut 2011, 07:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 lut 2011, 18:26
Posty: 3
I co masz może jakiś POMYSŁ ????


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 23 lut 2011, 09:25 
Wiedźma z Głuszy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04
Posty: 4289
Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
Próbowałeś wywalić moda i wgrać go jeszcze raz?

_________________
"Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 23 lut 2011, 09:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 23 lut 2011, 09:47
Posty: 3
Miałem podobny problem. Wgraj moda na nowo, powinno działać bez problemu


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Powrót do Wysokoża (Return to Highever)
PostNapisane: 20 cze 2012, 19:12 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 22:18
Posty: 47
Gra w: Wiedźmin poziom Mroczny, Dragon Age, Skyrim, Minecraft i wiele innych
jeśli to angielski mod, ten który ja mam to w tym terenie jest ogromna dziura i tam są służący, rozmowa z nimi odblokuje obszar

_________________
Kto mieczem wojuje od miecza ginie


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules