Autor |
Wiadomość |
Macrentofeth
|
Tytuł: "Legendarne bronie" Napisane: 04 gru 2010, 07:58 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 549 Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
|
Zaleciało z Fable, ale nie mam pomysłu. Krótko mowiąc - pamiętacie bronie tytanowskie, różne superokazy, wszystko co różniło się od pierwszego lepszego mieczyka NPCa. Chodzi o specjalne bronie. Nie tylko miecze - pistolety, strzelby, toporki, sztylety, może laleczki voodoo - wszystko. Macie pomysły - piszcie. Kto wie, może taka broń trafi do gry.. 
|
 |
|
GuideLucke
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 04 gru 2010, 10:25 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: The best game ever - Gothic.
|
Hmm, co do broni pomysłu nie mam, ale może mogłoby być coś w stylu, hmm... legendarnych rękawic (?), które setki lat temu zgubił gdzieś jakiś znakomity łucznik, wieści o nim i o rękawicach oczywiście zaginęły.  Takie rzeczy mogłyby być zrobione dla każdej profesji, rękawice dla łucznika, dla maga hmm, może jakieś sygnety czy coś? Sami wiecie o co chodzi. 
|
|
Góra |
|
 |
Chivilaric ;>
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 07 gru 2010, 18:27 |
|
Casual |
 |
 |
|
W pierwszej częśći można było znaleźć elementy, które można było przekuć na jakąś wyjątkową bron. Sam znalazłem 4 takie elementy czyli 2 bronie z tego były. Całkiem ciekawe, bo bronie zdecydowanie różniły się od podstawowych mieczy. Fajnie by było gdyby własnie coś takiego też pojawiło się w R2. Oczywiscie nie mówie tylko o mieczach, toporach, lukach, ale także o np. Zbrojach! Taka legendarna zbroja wydaje mi się, że byłaby fajną rzeczą  .
|
 |
mikrofalowka
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 23 gru 2010, 18:20 |
|
Casual |
 |
|
Ja nigdy nie chodzilem po mapce i nie szukalem ukrytych pancerzy/broni. Nawet jesli na internecie mialem mapke z wszystkimi ukrytymi "legendarnymi bronmi" to ich nie szukalem. Mysle jednak ze mozna by bylo ukryc nie bronie lecz tak jak autor napisal: jakies runy czy tego typu bajerki. Runa niewdzialnosci, runa mysliwego (uzycie jej zaznacza na mapie w niewielkiej odleglosci wszystkie zwierzeta). Gdyby w Risenie 2 byloby cos takiego to z pewnoscia poszukalbym bym kilka z nich.
PS. nie moge pisac polskich znakow tu na forum. Wie ktos jak to naprawic??
|
|
Góra |
|
 |
iFael
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 14 kwi 2011, 09:17 |
|
Casual |
 |
|
mały fail: dokłądnie podkreślone jest, że w R@ nie będzie łuków i kusz 
|
|
Góra |
|
 |
Schadow
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 26 kwi 2011, 11:06 |
|
Casual |
 |
|
I run też... No, więc była mowa, że będą jakieś specjalne bronie i nawet będzie można je ulepszać. Może dadzą glocka albo deagla ; ) A tak na serio to na pewno jakiś kordelas czy coś w tym stylu jakiegoś sławnego pirata, pistolet czy strzelba jakiego niezwykłego rusznikarza itd.
|
|
Góra |
|
 |
Knight of Glory
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 30 kwi 2011, 09:49 |
|
Casual |
 |
|
Powinny byc jakies złote lub magiczne kule do pistoletów:) Rękawice myśliwego? Sam nie wiem przeciez w R2 ma nie byc łuków^^ Ale takie zapomniane artefakty to dobra myśl:)
|
|
Góra |
|
 |
Schadow
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 30 kwi 2011, 18:38 |
|
Casual |
 |
|
Ma być specjalna amunicja, to już jakiś czas temu mówili, amunicja będzie dodawała pewnie obrażenia no i może skill chociażbym się trochę zdziwił.
|
|
Góra |
|
 |
11MasterBlade
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 07 cze 2011, 11:43 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: co was to obchodzi(to nie gra)
|
|
Góra |
|
 |
lechita
|
Tytuł: Re: "Legendarne bronie" Napisane: 05 paź 2011, 10:57 |
|
Casual |
 |
 |
|
Myślę że znajdzie stare portki znanego ongiś pirata . A że od niepamiętnych lat nie prane , stały się tak twarde że żadna kula ni miecz nie dadzą rady ich przedziurawić . A może trafi się taki komplecik 
_________________ Nie każdy wojownik powraca z tarczą
|
|
Góra |
|
 |