Teraz jest 04 kwi 2020, 08:38


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 14:21 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2012, 17:31
Posty: 393
Gra w: Saga Mass Effect, Saga TES, Risen 2, LoL, DMC5, KotOR-y ;)
Teraz to się wku.... na Steama.. Mam już oryginała, ale.. "Serwery Steam są zbyt zajęte", ale co lepsze, gra nie pozwala uruchomić Risena, bo... premiera Europejska jutro!...

_________________
Arcymag Akademii, Herold Towarzyszy, Słuchacz Nocnej Matki, Szef Gildii Złodziei,Gromowładny, Ten-Który-Skopał-Alduina etc.etc.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 15:01 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
No tak jest, blokada czasowa do jutra. Zawsze tak jest z grami na Steam.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 15:21 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 112
Możesz pokombinować z proxy, ale musiałbyś zarejestrować nowe konto na USA no i... nie wiem czy to do końca legalne. Ja czekam do jutra słuchając soundtracku z płytki od Cenegi.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 15:33 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
Premiera w USA tez jutro :). Znaczy inna strefa czasowa, więc chyba, że na tej zasadzie kombinujesz.

Ale pewnie jest blokada regionalna ;];.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 15:55 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2012, 17:31
Posty: 393
Gra w: Saga Mass Effect, Saga TES, Risen 2, LoL, DMC5, KotOR-y ;)
Czekam cierpliwie.. zapowiada się pracowity weekend! :D

PS. Czy wam udało się ją chociaż zainstalować? Nie mówię o włączeniu :P

_________________
Arcymag Akademii, Herold Towarzyszy, Słuchacz Nocnej Matki, Szef Gildii Złodziei,Gromowładny, Ten-Który-Skopał-Alduina etc.etc.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 17:01 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lut 2012, 15:53
Posty: 53
Gra w: Mass Effect 2 i 3, Risen i Risen 2
_Hrathen_ napisał(a):
Czekam cierpliwie.. zapowiada się pracowity weekend! :D

PS. Czy wam udało się ją chociaż zainstalować? Nie mówię o włączeniu :P


Niet, podczas instalacji wyskakuje: serwery steam są zbyt zajęte, spróbuj później. Mogliby choć dać coś w stylu: Nie zainstalujesz tej gry przed 27. Bo nie wiem teraz czy w ogóle mi steam działa, czy nie.

_________________
"Geth do not intentionally infiltrate" - Legion
Origin : IDontHaveIdea


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 17:44 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 549
Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
Jest to bardzo uniwersalny komunikat, jutro powinniście już mieć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 18:20 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2010, 14:35
Posty: 117
Spokojnie kamraci, poczekajcie do północy to będzie "jutro" ;) Kto będzie czekał? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 20:08 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 31 gru 2011, 19:21
Posty: 186
A czy steam po zainstalowaniu z płyty coś jeszcze ściąga i ile to ewentualnie jest ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Ehh..
PostNapisane: 26 kwi 2012, 20:16 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2010, 14:35
Posty: 117
Wszystko zależy od tego, czy po przesłaniu gry do tłoczenia nie znaleźli jakichś krytycznych błędów wymagających łatek. Jeśli tak to trzeba będzie ściągać przez steama aktualizacji. Ale poczekamy zobaczymy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules