Autor |
Wiadomość |
Głowa
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 08 maja 2012, 18:34 |
|
Casual |
 |
|
Yosme napisał(a): Głowa napisał(a): Jak tam się dostałeś na tą wieże? Zaglądnij do tematu z kodami do gry  No właśnie mi się udało, wjechałem tam kamerą ![Devil ]:->](./images/smilies/devil.png)
|
|
Góra |
|
 |
|
Yosme
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 08:56 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
nafalem
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 13:24 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Yosme napisał(a): kurcze grałem w każda poprzednią grę PB. I nie moge tego skojarzyć 
|
|
Góra |
|
 |
Xavenir
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 14:47 |
|
Adept analogów |
 |
|
Na jakiej wyspie to znalazłeś Yosme? :-P (Nafalem - To jest "tło", na którym strzelamy do nadlatujących przedmiotów w dowolnej minigierce z pistoletami).
|
|
Góra |
|
 |
eMber
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 15:24 |
|
Casual |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Xavenir
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 19:48 |
|
Adept analogów |
 |
|
Skąd to wyciąłeś? :-P Fajny fake ogólnie rzecz biorąc. Tylko akurat tam za murkiem nie ma takiej murowanej wnęki, a sam płomień i światło bijące z niego wyszło ci częściowo na skały podczas wklejania. :-)
//Przy okazji zerknijcie sobie na flagi na statku podczas pobytu na Calderze i na innych wyspach. Lenistwo... czy może Bezi popier... z tą flagą za każdym razem na maszt, gdy przypływa do Caldery? :-P
|
|
Góra |
|
 |
nafalem
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 20:45 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Cytuj: /Przy okazji zerknijcie sobie na flagi na statku podczas pobytu na Calderze i na innych wyspach. Lenistwo... czy może Bezi popier... z tą flagą za każdym razem na maszt, gdy przypływa do Caldery? :-P Statek Garcii, Stalowobrodego, Sleina jak i ten który mamy do inkwizycji to jedno i to samo. To wręcz woła po pomstwe do nieba
|
|
Góra |
|
 |
Xavenir
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 20:55 |
|
Adept analogów |
 |
|
Tak, wiem o tym, ale chodziło mi o sam fakt, że nawet skoro zrobili, iż statki te różnią się flagami na maszcie to z niedopatrzenia (tak mi się wydaje) po przybyciu do Caldery już na "naszym" statku, który wszędzie ma normalną flagę "risenowską" to w mieście zmienia mu się ona na sztandar Inkwizycji.
|
|
Góra |
|
 |
nafalem
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 21:36 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
Xavenir napisał(a): Tak, wiem o tym, ale chodziło mi o sam fakt, że nawet skoro zrobili, iż statki te różnią się flagami na maszcie to z niedopatrzenia (tak mi się wydaje) po przybyciu do Caldery już na "naszym" statku, który wszędzie ma normalną flagę "risenowską" to w mieście zmienia mu się ona na sztandar Inkwizycji. to zapewne temu że gdy zaczyna gre na caledrze, tens tatek już tam stoi. i gdy w późniejszej czesci gry dopływam do Caledry, to po prostu gra nas wrzuca na niego. Bo nasz statek jako taki fizycznie nie podróżuje  Ale to juz wiesz 
|
|
Góra |
|
 |
eMber
|
Tytuł: Re: Easter Egg Napisane: 10 maja 2012, 22:26 |
|
Casual |
 |
 |
|
Cytuj: Skąd to wyciąłeś? :-P Fajny fake ogólnie rzecz biorąc. Tylko akurat tam za murkiem nie ma takiej murowanej wnęki, a sam płomień i światło bijące z niego wyszło ci częściowo na skały podczas wklejania. :-) KURKA WODNA co do tych screenów chętnie zrobie filmik pokazujący to miejsce skoro uważacie/uważasz ,że to fake .Ewentualnie sami sprawdźcie co tam macie za tym zasranym murkiem.
|
|
Góra |
|
 |