Wczytywanie
Teraz jest 22 sty 2021, 19:01


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Save
PostNapisane: 29 gru 2010, 16:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 gru 2010, 16:37
Posty: 1
Wywaliła mi się gra.Zrobiłem reinstalację , zgadzając się w trakcie na pozostawienie dotychczasowych savów.
Save wywaliło.Zaczynam od nowa bo nie mam dotychczasowych zapisów. Niby save0 jest ale nie daje się go wczytać.
Nie chce mi się zaczynać od nowa i dochodzić do 8 i 9 misji .Bo tam właśnie byłem.
Ma ktos swoje save do udostępnienia ?
Poproszę na maila. kolesp1@wp.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Save
PostNapisane: 30 gru 2010, 12:19 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2010, 19:39
Posty: 19
Lokalizacja: Bydgoszcz / Grudziądz / Toruń
Gra w: StarCraft 2
Save z początku 8 misji. Tylko do takiego mam aktualnie dostęp, nie mam jednak pojęcia jak wygląda kompatybilność z różnymi wersjami gry. Ten pochodzi z wersji 1.3.36 PL.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Save
PostNapisane: 15 cze 2011, 22:36 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2010, 20:17
Posty: 34
Lokalizacja: KALISZ(POLSKA)
Gra w: Age of Empires, Anno, Armies of Exigo, Majesty, Stronghold, The Settlers ...
Czy ktoś z was ma save'a z końcówki kampanii/ostatniej misji, ponieważ save który miałem z tej misji się uszkodził, a grałem w grę z jakieś 4 miesiące temu i jak zainstalowałem grę i chciałem wrzucić save'a to niestety nie udało się go odtworzyć. Nie mam niestety czasu by przechodzić od nowa całą kampanię, a po za tym jeszcze mam drobne problemy z komputerem. Tak więc czy ktoś użyczyłby tego save'a z końcówki kampanii?

Pozdrawia was Shadow EX

PS. Wersja gry u mnie to 1.5.355 (en). Nie wiem tylko czemu nie (pl), bo gra (napisy, lektor jest po polsku)...

_________________
NAZYWAM SIĘ Shadow EX. MOIM CELEM JEST ZOSTANIE ZAWODOWYM WRESTLEREM.ZAWSZE OSIĄGAM TO CO SOBIE WYMARZĘ.TUTAJ TEŻ NIE BĘDZIE WYJĄTKÓW.POWODEM JEST WYŁĄCZNIE ZWIĘKSZAJĄCA SIĘ CZARNA LISTA MOICH WROGÓW.NIE ZAMIERZAM SIĘ WYCOFAĆ!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Save
PostNapisane: 11 paź 2011, 19:22 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2010, 19:39
Posty: 19
Lokalizacja: Bydgoszcz / Grudziądz / Toruń
Gra w: StarCraft 2
Save z misji Krwawe Przewiny dla wersji gry 1.5.355en (polska wersja gold).


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Save
PostNapisane: 10 sty 2013, 19:11 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 sty 2013, 19:37
Posty: 1
od dwóch dni próbuję przejść misję wieczna miłość i 85dnia król szkieletor równa mnie z ziemią... :/ Chciałam edytować save'a z pierwszego dnia żeby mieć więcej kasy z 6000tys na 20 000 ale pliki z zapisanymi grami mam zakodowane.. :( wersja gry to 1.5.355 czy ktoś może mi podrzucić takiego save'a, albo powiedzieć jak mogę edytować swoje (jak odkodować).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules