Strona główna forum

Warownia Starego Morza

Nazwa użytkownika: Pamiętaj mnie
Hasło:
Teraz jest 24 kwi 2014, 20:46

Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 18 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 13:41 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 17:39
Posty: 10
Rydzek napisał(a):
Nie szczególnie ;P Wyskakuje Ci szit który sprawdza Ci parametry systemu i podpowiada na jakich detalach możesz grać.
A może U mylisz z V?:P Spróbuj wyłączyć Firewalla, uruchom wiedźmaka jako administrator. Jak nie pomoże, spróbuj jeszcze reinstalki wcześniej wyłączając antywira i firewalla. Tyle z moich pomysłów ;)


Tyle, że ja już jestem daministratorem i kontrolę ustawiłem na nigdy nie powiadamiaj (Windows 7)

_________________
WAAAAAGH!!! Orki są da best %)


Góra
 Zobacz profil  
 
Avatar użytkownika
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 13:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 13:36
Posty: 2
Witam wszystkich i chciał bym się dołączyć z moim problemem. W dniu 17 maja kupiłem :D sobie oryginała wiedźminka 2 i zaraz zabrałem się do instalacji. Instalacja przebiegała bez zakłóceń i ni potem to nieszczęsne aktywowanie gry. Wpisuje kod secuROM leci mi sprawdzanie wersji gry przesyłanie danych rozpakowywanie danych a potem komunikat Zainstalowana wersja gry jest nieprawidłowa lub niekompletna. Nakombinowałem sie od wczoraj co z tym fantem zrobić przeglądałem fora i nawet dziś po trzecim browarze napisem do cdprojekta co o tym myślę. nie jestem demonem informatyki może ktoś mi powie o co w tym wszystkim chodzi może to moja wina i robię coś nie tak.
proszę o wyrozumiałość ale chciał bym już graćććććććć. :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 13:54 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 17:39
Posty: 10
Zirel napisał(a):
Witam wszystkich i chciał bym się dołączyć z moim problemem. W dniu 17 maja kupiłem :D sobie oryginała wiedźminka 2 i zaraz zabrałem się do instalacji. Instalacja przebiegała bez zakłóceń i ni potem to nieszczęsne aktywowanie gry. Wpisuje kod secuROM leci mi sprawdzanie wersji gry przesyłanie danych rozpakowywanie danych a potem komunikat Zainstalowana wersja gry jest nieprawidłowa lub niekompletna. Nakombinowałem sie od wczoraj co z tym fantem zrobić przeglądałem fora i nawet dziś po trzecim browarze napisem do cdprojekta co o tym myślę. nie jestem demonem informatyki może ktoś mi powie o co w tym wszystkim chodzi może to moja wina i robię coś nie tak.
proszę o wyrozumiałość ale chciał bym już graćććććććć. :D


yyyy....ale internet masz znaczy się bo mój problem polega na właściwym jego braku. Bo może się okazać, że CDP po prostu się wypięli na tych bez neta ;(

_________________
WAAAAAGH!!! Orki są da best %)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 14:31 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 13:36
Posty: 2
neta mam i niestety też problemy z rejestracja gry


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 14:39 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2011, 20:43
Posty: 99
Lokalizacja: Trójmiasto
Gra w: Wiedźmin 2
Zirel napisał(a):
Witam wszystkich i chciał bym się dołączyć z moim problemem. W dniu 17 maja kupiłem :D sobie oryginała wiedźminka 2 i zaraz zabrałem się do instalacji. Instalacja przebiegała bez zakłóceń i ni potem to nieszczęsne aktywowanie gry. Wpisuje kod secuROM leci mi sprawdzanie wersji gry przesyłanie danych rozpakowywanie danych a potem komunikat Zainstalowana wersja gry jest nieprawidłowa lub niekompletna. Nakombinowałem sie od wczoraj co z tym fantem zrobić przeglądałem fora i nawet dziś po trzecim browarze napisem do cdprojekta co o tym myślę. nie jestem demonem informatyki może ktoś mi powie o co w tym wszystkim chodzi może to moja wina i robię coś nie tak.
proszę o wyrozumiałość ale chciał bym już graćććććććć. :D

spróbuj zainstalować grę do katalogu bez polskich znaków, wyłącz antywirusa, zainstaluj Visual C++ z drugiej płyty... nie wiem co jeszcze podpowiedzieć.... poczytaj FAQ na stronie thewitcher.pl: http://pl.thewitcher.com/support/faq/ może, któraś z opisanych tam czynności Tobie akurat pomoże;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 15:06 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 17:39
Posty: 10
To jeszcze taka ciekawostka...kiedy próbuje uruchomić grę z płyty (wkładam do napędu i Autorun) to zamiast launchera wyskakuje mi opcja czy chcesz usunąc następujące pliki czyli uninstall mi się uruchamia czy to normalne ??? %)

_________________
WAAAAAGH!!! Orki są da best %)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 15:21 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 12:38
Posty: 18
Bo nie ma launchera, płytka jest tylko do zainstalowania Wiedźmaka i możesz o niej zapomnieć ;P

Grybster napisał(a):
yyyy....ale internet masz znaczy się bo mój problem polega na właściwym jego braku. Bo może się okazać, że CDP po prostu się wypięli na tych bez neta ;(

Czekaj, czy ja dobrze rozumiem, że nie masz neta na kompie na którym próbujesz gierkę aktywować?^^ Jeżeli tak, to przykro mi, life is brutal ale nie ma póki co dla Ciebie ratunku ;P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wprowadź klucz aktywacyjny
PostNapisane: 18 maja 2011, 15:30 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 17:39
Posty: 10
A więc ta cała operacja na oficjalnym FAQ z secuROM do manualnej rejestracji to ściema jest czy co? Bo tam ponoć jest taka opcja, że jak nie znajdzie połączenia to jest Request for a manual registration czy coś takiego. <_<


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
WAAAAAGH!!! Orki są da best %)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 18 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules